Білий бісквіт, просочений сиропом з додаванням вершкового крему або вершково-ягідного крему з додаванням смачних фруктів або ягід - банан, ананас, персик, лимон, чорна смородина, ківі, малина, апельсин, полуниця, вишня.
Торт Рафаелло
Білий бісквіт, просочений сиропом, у поєднанні з вершковим кремом з додаванням мигдальних пластівців та кокосової стружки.
Торт ОREO
Шоколадний бісквіт, просочений сиропом у поєднанні з молочним кремом з додаванням олії та печива Оrео.
Класичний медовик з вершковим кремом або вершковим кремом з додаванням вареного згущеного молока (можна додати чорнослив і горіхи).
Медово-шоколадний (трохи схожий на Класичний медовик) з вершковим кремом або вершковим кремом з додаванням вареного згущеного молока (можна додати чорнослив і горіхи).
Торт Баунті
Шоколадний бісквіт з кокосовим прошарком у поєднанні з вершковим кремом з додаванням вареного згущеного молока.
Для замовлення торта Ви можете скористатися моїм каталогом, в якому для зручності торти поділені на категорії та пронумеровані, Ви можете вносити свої зміни. Ви також можете запропонувати свою ідею торта.
Мінімальна вага торта 3 кг.
Вартість торта – від 400 грн/кг та залежить від складності, форми торта, складу та кількості декорацій. Кожен торт оцінюється індивідуально.
Підтвердженням замовлення є передплата в сумі 500 грн., а за торти понад 5 кг-1000 грн.
Упаковка та підставка - 50 грн.
У разі оренди спеціальних підставок, шпильок для ярусних тортів тощо. береться заставa.
Найкраще замовляти торти мінімум за тиждень до запланованої урочистості, а за наявності великої кількості декорацій ще раніше.
При виборі ваги мастичного торта рекомендується виходити з розрахунку 150-200 гр на людину.
Торт видається добре охолодженим і найкраще, щоб він потрапив до холодильника протягом години.
Зберігайте торт у холодильнику та не відкривайте його занадто часто. Коли ми часто відкриваємо холодильник, у ньому з'являється багато вологи, що ушкоджує декорації. Він має бути сухим і прохолодним.
За неправильне зберігання торта та недбале транспортування відповідальності не несу.
Найкраще з'їсти торт протягом 36 годин з моменту отримання.
Щоб акуратно порізати торт, запасіться довгим ножем і високою склянкою з гарячою водою, в яку Ви опускаєте ніж перед кожною нарізкою.