person_outline
phone

+380952099437 | marinatortik02@gmail.com

г. Сумы, ул. Аэрофлотская (Тимирязевка)

Всего материалов в каталоге: 2
Показано материалов: 1-2

Бісквіти:

  • медовий бісквіт
  • бісквіт на основі згущеного молока та сметани
  • бісквіт на основі вареного згущеного молока та сметани (смак карамельний)
  • апельсиновий бісквіт (з додаванням соку та цедри апельсина)
  • лимонний бісквіт (з додаванням соку та цедри лимона)
  • класичний бісквіт
  • шоколадний бісквіт
  • маковий бісквіт

Крем:

  • вершковий
  • вершковий + варене згущене молоко, можна додати горіхи, курагу, чорнослив
  • вершковий + чорнослив, горіхи
  • вершковий + ягоди (вишня, чорна смородина, полуниця, полуниця банан, персик, ківі, ананас)
  • вершковий + курага, горіхи
  • шоколадно-вершковий (можна додати волоський горіх)
  • сирно-вершковий, можна додати горіхи, ягоди

Самостійні торти:

  • Фруктово-ягідний торт
  • Білий бісквіт, просочений сиропом з додаванням вершкового крему або вершково-ягідного крему з додаванням смачних фруктів або ягід - банан, ананас, персик, лимон, чорна смородина, ківі, малина, апельсин, полуниця, вишня.
  • Торт Рафаелло
  • Білий бісквіт, просочений сиропом, у поєднанні з вершковим кремом з додаванням мигдальних пластівців та кокосової стружки.
  • Торт ОREO
  • Шоколадний бісквіт, просочений сиропом у поєднанні з молочним кремом з додаванням олії та печива Оrео.
  • Класичний медовик з вершковим кремом або вершковим кремом з додаванням вареного згущеного молока (можна додати чорнослив і горіхи).
  • Медово-шоколадний (трохи схожий на Класичний медовик) з вершковим кремом або вершковим кремом з додаванням вареного згущеного молока (можна додати чорнослив і горіхи).
  • Торт Баунті
  • Шоколадний бісквіт з кокосовим прошарком у поєднанні з вершковим кремом з додаванням вареного згущеного молока.

 

 

 

Вкусы | Просмотров: 264 | Добавил: marinatortik02 | Дата: 14.12.2021

  • Для замовлення торта Ви можете скористатися моїм каталогом, в якому для зручності торти поділені на категорії та пронумеровані, Ви можете вносити свої зміни. Ви також можете запропонувати свою ідею торта.

  • Мінімальна вага торта 3 кг.

  • Вартість торта – від 400 грн/кг та залежить від складності, форми торта, складу та кількості декорацій. Кожен торт оцінюється індивідуально.

  • Підтвердженням замовлення є передплата в сумі 500 грн., а за торти понад 5 кг-1000 грн.

  • Упаковка та підставка - 50 грн.
  • У разі оренди спеціальних підставок, шпильок для ярусних тортів тощо. береться заставa.

  • Найкраще замовляти торти мінімум за тиждень до запланованої урочистості, а за наявності великої кількості декорацій ще раніше.

  • При виборі ваги мастичного торта рекомендується виходити з розрахунку 150-200 гр на людину.
  • Торт видається добре охолодженим і найкраще, щоб він потрапив до холодильника протягом години.

  • Зберігайте торт у холодильнику та не відкривайте його занадто часто. Коли ми часто відкриваємо холодильник, у ньому з'являється багато вологи, що ушкоджує декорації. Він має бути сухим і прохолодним.

  • За неправильне зберігання торта та недбале транспортування відповідальності не несу.

  • Найкраще з'їсти торт протягом 36 годин з моменту отримання.

  • Щоб акуратно порізати торт, запасіться довгим ножем і високою склянкою з гарячою водою, в яку Ви опускаєте ніж перед кожною нарізкою.

Процесс заказа | Просмотров: 294 | Добавил: marinatortik02 | Дата: 14.12.2021